Bend The Answer! potpisuje ugovor za američkog diskografa! Datum objave: 19.02.2016.

Bend The Answer! potpisuje ugovor za američkog diskografa!

Ugovor s poznatim glazbenim menadžerom, Stevenom Machatom, potpisuju 24.2., u prostoru Johann Francku na Trgu Bana J. Jelačića, uz prigodni glazbeni program i promociju spota "Never".

THE ANSWER! je prvi hrvatski bend koji je svoje glazbeno stvaralaštvo odlučio predstaviti hrvatskoj i svjetskoj publici, kroz dvostruko izdanje albuma, na hrvatskom i engleskom jeziku. Posebnost albuma je što su pjesme na oba jezika glazbeno identične. Razlika je u tekstu koji svaki na svom jeziku zadržava bit ideje glazbenika benda THE ANSWER!

Album na engleskom jeziku je završen i u fazi je izdavanja za svjetsko tržište. Posebno za američko tržište ostvarili su suradnju sa Stevenom Machatom, velikim glazbenim promotorom, koji je surađivao s Peterom Gabrielom, Philom Collinsom, Leonardom Cohenom i mnogim drugim svjetskim glazbenicima.

Engleska verzija, njihovog prvog singla "If I Had U" se zavrtjela na preko 200 radija u inozemstvu, a uz hrvatsku ("Ako sam sam") verziju se može čuti i na domaćim radio postajama. S tom pjesmom bili su izvođač mjeseca siječnja 2014. na Wilder1radio. Također su bili objavljeni na Indie top 40 kompilaciji Coast2Coast magazine, a za 2014. godinu dospjeli su i na vrh top lista pojedinih radija: Museboat radio (br.1 sa "If I Had U" i br. 6 sa 2.singlom "Where is our love"), Nr. 1 Most Requested na Smacktongue radiju sa "If I Had U", a 3. s "Where is our love".

Glazbeni smjer benda THE ANSWER! je pop/rock sa elementima soula, koji je bio prepoznat od publike putem internetskog glasovanja pa je bend nastupio na INmusic festivalu u Zagrebu 2013. godine. 

THE ANSWER! je prvi hrvatski bend sa ovih prostora koji je uspio završiti zahtjevni projekt platforme Kickstarter, skupivši preko 5000 funti za završetak snimanja albuma.

Više o bendu The Answer! saznajte na njihovom Facebook pageu!