Evo Ruke 2016.! Datum objave: 07.06.2016.

Evo Ruke 2016.!

Od 17.6. do 17.7. pridružite nam se u Splitu, na Strossmayerovom perivoju (Đardinu) na 3. Reviji Urbane KulturE - EVO RUKE!

Uz potporu Grada Splita i Turističke zajednice grada Splita održat će se nacionalna smotra hrvatskih izvođača urbanih glazbenih stilova u rasponu od popa do jazza.
3. Revija Urbane KulturE - EVO RUKE! obuhvaća nisku od 31 cijelovečernjeg koncerta uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Paleta visokokvalificiranih izvođača iz svih krajeva Hrvatske učinit će da ovaj moderni festival urbane glazbe postane sjecište kreativnih energija u centru Splita, na tako lipom mistu ka ča je Đardin. Od Porinovaca Grette do pulske Nole, od nadolazećih snaga Mjesnog odbora i Rolin Humesa do veterana splitske scene Otprilike ovako, ali i mnogih drugih, mala scena u Đardinu ponuditi će prezentaciju vrhunske kvalitete autorskog i izvođačkog umijeća hrvatskih glazbenih umjetnika.

Pogledaje listu izvođača te prema vlastitom glazbenom afinitetu navratite u splitski Đardin svaku večer od 17. lipnja do 17. srpnja u 21:00 h. 

Facebook stranica EVO RUKE

Web stranica EVO RUKE