Još 10 dana za prijavu na Karlovačko RockOff 2016.! Datum objave: 01.06.2016.

Još 10 dana za prijavu na Karlovačko RockOff 2016.!

Još je 10 dana ostalo za prijavu na treće izdanje Karlovačko RockOff festivala koji će i ove godine predstaviti najbolje što nudi domaća rock i OFF glazba! 

Velik broj autorskih bendova raznih žanrovskih usmjerenja već je pokazao interes za ovogodišnjim festivalom, a svi ostali zainteresirani glazbenici mogu se prijaviti do 10. lipnja putem obrasca dostupnog na službenim web stranicama:
http://karlovacko-rockoff.com/participate.php


Uz priliku za medijsko, koncertno i diskografsko predstavljanje javnosti, najbolji će bendovi osvojiti profesionalna video i audio snimanja u vrhunskoj produkciji.
Odluku o najboljima donijet će stručni žiri kojeg, uz umjetničkog direktora Hrvoja Horvata, čine poznati autori i izvođači: Mirela Priselac Remi (Elemental), Damir Martinović Mrle (Let 3), Aljoša Šerić (Pavel) te producent Mark Mrakovčić.

"Glavni cilj trećeg izdanja Karlovačko RockOffa je još veća afirmacija ovogodišnjih sudionika, pred koncertnom klupskom publikom i što širim medijskim auditorijem", najavljuje Hrvoje Horvat naglašavajući da će, uz 9 sudionika po izboru žirija, jednog sudionika festivala birati i publika.

Pravilnik i natječaj za Karlovačko RockOff 2016 objavljeni su na službenoj stranici festivala, a u međuvremenu, ostale aktualnosti pratite na službenoj Facebook stranici.