Poziv na tribinu: Porin #samoreforme Datum objave: 09.11.2016.

Poziv na tribinu: Porin #samoreforme

Pozivamo Vas na tribinu pod nazivom “Porin #samoreforme” koja će se održati u ponedjeljak 14. studenog u 14 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja, Berislavićeva 9.

Namijenjena glazbenicima, glazbenim djelatnicima, novinarima i predstavnicima medija, ali i zainteresiranoj javnosti, tribina će analizirati posljednje izdanje hrvatske glazbene nagrade Porin, predstaviti novosti vezane uz ustroj Nagrade te otvoriti prostor za diskusiju i konstruktivne prijedloge za budućnost Porina.

Uz Nevena Frangeša, predsjednika Upravnog odbora Porina na tribini će sudjelovati Glavna tajnica Porina Ivana Martinac, Frano Đurović i Paolo Sfeci, priznati autori i glazbenici, ujedno i članovi UO Porina.

Ovom tribinom Porin će zakoračiti u prostor javne rasprave – uz predstavljanje samog glasačkog procesa i cijelog mehanizma koji se krije iza završne priredbe, bit će riječi o strukturi Porina i njegovog glasačkog tijela, broju i opsegu kategorija te odnosu Nagrade prema “alternativnim” izvođačima i glazbi.

Ulaz na tribinu je slobodan – veselimo se vašem dolasku i aktivnom sudjelovanju u diskusiji!