Predsjednica uručila Povelju Republike Hrvatske klapi Intrade Datum objave: 17.11.2017.

Predsjednica uručila Povelju Republike Hrvatske klapi Intrade

Nakon međunarodne nagrade koju su dobili za promidžbu hrvatskog turizma, klapi Intrade je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uručila Povelju.

Tomislav i klapa privode uspješnu 2017. godinu kraju. Iza njih je godina ispunjena koncertima i zanimljivim gostovanjima, a u kolovozu su ispunili svoj dugogodišnji san održavši koncert u prepunoj pulskoj Areni koji se uživo prenosio na HTV-u.

Prije nekoliko dana klapa je bila nagrađena prestižnom međunarodnom turističkom nagradom za promicanje hrvatskog turizma, a jučer im je u Uredu predsjednice bila uručena posebna Povelja.Klapa je danas sudjelovala na svečanoj ceremoniji uručenja odlikovanja u Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović gdje im je ona dala Povelju Republike Hrvatske.

- Klapa Intrade je dosad dobivala puno nagrada i priznanja ali ovu ćemo posebno čuvati i pamtiti. Mogu samo reći jedno veliko hvala i nadam se da ćemo i dalje svojim pjesmama i koncertima opravdati ovo veliko i za nas najveće priznanje u ovih 30-ak godina našeg djelovanja - rekao je sretno Tomislav Bralić.

Nakon uručenja Povelje klapa se vraća svojim uobičajenim obvezama i pripremama za veliki koncert u zagrebačkoj Ciboni 8. prosinca. Kraj godine dočekati će u svome Zadru gdje će publiku uvesti u 2018. godinu na Narodnom trgu zajedno sa Markom Škugorom.

 

Foto: Ured predsjednice RH, Tomislav Bušljeta