Prva finalna večer Karlovačko Rockoff festivala! Datum objave: 04.10.2016.

Prva finalna večer Karlovačko Rockoff festivala!

Treća sezona Karlovačko RockOffa započinje ovog četvrtka, 6. listopada, u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D’Katran.

Novu sezonu natjecanja otvorit će pet finalista zanimljivog glazbenog pedigrea:
Iz@ Medošević riječki je kantautor (ali i punk filozof!) koji se na ovogodišnjem festivalu predstavlja pjesmom „Cura ispred Placea“, hipnotizirajućim mantra bluesom sa spotom u maniri bollywoodskih filmova. Chasing Milagros zagrebački je indie kolektiv čiji je singl „Iluzije“ zanimljiva kombinacija countryja i retro pop manira. Bend dobro poznat zagrebačkoj klupskoj publici, S3ngs, na Karlovačko RockOff dolaze sa singlom „Lekcija br. 1“ koji će se itekako svidjeti poklonicima žešćeg punk-rock zvuka. Zagrebačkom bendu Big Strip Gorila, domaćoj verziji Arctic Monkeysa, ovo je drugi nastup na festivalu, nakon lanjskog predstavljanja s pjesmom „Dresden“, ove godine stižu „Bez treme“. Prvu večer zaključit će splitski ska punk prvaci, Justin's Johnson, koji, osim novog singla „Tvrd“, predstavljaju i novu postavu benda.

Nakon prvog koncerta, na rasporedu su još dvije finalne večeri Karlovačko RockOff festivala – 13. listopada predstavit će se Lika Kolorado, Roppongi Red, Široke ulice, Auguste i U pol’ 9 kod Sabe, dok 20. listopada nastupaju Nezahvalnici, Rezerve, Bobo, Surka BeatBox i Mangroove.

Superfinale na rasporedu je 4. studenog kada će stručni žiri kojeg čine Mirela Priselac Remi (Elemental), Damir Martinović Mrle (Let 3), Aljoša Šerić (Pavel) i producent Mark Mrakovčić, na čelu s umjetničkim direktorom festivala Hrvojem Horvatom, odlučiti o pobjednicima festivala. Nagradni fond za tri najbolja benda uključuje snimanje singlova u suradnji s vrhunskim domaćim glazbenim producentima te snimanje video spotova.

Vidimo se u četvrtak, 6. listopada, u Shock Show Industry D’Katran s početkom u 21:30 sati – cijena ulaznice iznosi 20 kuna u što je uključena i jedna konzumacija Karlovačkog!

Više aktualnosti i informacija saznajte na službenim web i Facebook stranici Karlovačko RockOffa.