U petak veliko superfinale Karlovačko Rockoffa! Datum objave: 02.11.2016.

U petak veliko superfinale Karlovačko Rockoffa!

Nakon tri koncertne večeri i 15 sjajnih bendova, pred nama je veliko superfinale Karlovačko RockOff festivala koje će se održati 4. studenog u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D'Katran. U superfinalu ćemo gledati grupe S3ngs, U pol' 9 kod Sabe, Rezerve i Mangroove, koji su svoje mjesto u samoj završnici izborili zahvaljujući odlukama stručnog žirija i, u slučaju benda Mangroove, najvećem broju emitiranja singla s kojim se bend prijavio na ovogodišnji RockOff festival.

Kao posebni gosti nastupiti će prošlogodišnji pobjednici – grupa Gretta.

U tri dosadašnje večeri Karlovačko RockOff 2016. festivala čuli smo uzbudljive svirke i uživo osjetili kontakt bendova s publikom i žirijem u punom Katranu. Završnu večer superfinala 4. studenoga sa sigurnošću možemo najaviti kao najatraktivniji koncert te večeri u široj okolini, s nekima od najboljih aktualnih domaćih rock bendova - najavljuje umjetnički direktor festivala, Hrvoje Horvat, kojem društvo u stručnom žiriju čine poznati hrvatski glazbenici i autori Mirela Priselac Remi, Damir Martinović Mrle, Aljoša Šerić i producent Mark Mrakovčić.

Tri koncertne večeri predstavile su kvalitetnu autorsku glazbu najrazličitijih žanrovskih usmjerenja, a stilska raskoš očekuje nas i u superfinalu - od queer popa U pol' 9 kod Sabe preko žestokog rocka S3ngsa i Rezervi pa sve do elektro soula Mangroovea. Ima li bolje pozivnice za Katran?!

U prodaji je i kompilacijski album treće sezone Karlovačko RockOffa, dostupan u svim CD shopovima i digitalnim glazbenim servisima, a nakon što preslušate sve pjesme i prosurfate službenim web i Facebook stranici Karlovačko RockOffa, vidimo se na velikom superfinalu u petak, 4. studenog u Shock Show Industry D'Katran!