Zagreb Music Conference 2016.! Datum objave: 10.10.2016.

Zagreb Music Conference 2016.!

Pozivamo vas na Zagreb Music Conference, 11. i 12.10.2016. od 15h, u Vintage Industrial Bar.
 

Ovo je prvo izdanje glazbene konferencije koja u dva dana donosi niz zanimljivih radionica, panela i gostovanja s ciljem da diskusija zaživi iz godine u godinu donoseći aktualan pogled na glazbenu industriju.

Na ZMC 2016. sudjelovat će razni stručnjaci, glazbenici i profesionalci koji će vam približiti teme poput samostalnog izdavaštva, ulogu PR-a u glazbi, drum and bass scene, produkcije – od elektronske glazbe do njene psihologije, umijeću masteriranja, menadžmentu i bookingu izvođača, a cijela dvodnevna priča zaokružit će se večernjim druženjima uz, naravno, glazbu.

Kroz dnevni dio konferencije, koja će s održavati u Vintage Dvorani te u Vintage Kavezu, prodefilirat će šarolika imena glazbenog svijeta pa će tako posjetiocima pogled iz svog kuta razmišljanja i glazbene stvarnosti predstaviti Mirela Priselac Remi, Vedran Meniga, Petar Dundov, Srđan Sekulović Skansi, Denis Mujadžić Denyken, Ivan Dečak, Franjo Šušak, Gregor Zemljić i mnogi drugi.

Ideja konferencije je spojiti na jednom mjestu razne glazbene teme kako bi sadašnji i budući glazbenici, producenti, organizatori, audio ili ton majstori, menadžeri, urednici, novinari, kritičari i glazboljupci općenito dobili korisne informacije, čuli razna iskustva i naučili nešto novo, s ciljem napredovanja i shvaćanja glazbene industrije u Hrvatskoj no i šire.

Nakon dnevnog dijela programa, u utorak navečer posjetitelje Vintagea zabavit će zagrebački indie bend, U pola 9 kod Sabe dok će u Kavezu atmosferu zagrijati DJ Pips (Casa, Kandžija) i DJ Yesh (Yammat FM). U srijedu su u večernjem terminu Vintagea na rasporedu zadarski alter pop rock trojac Scarlet Notes, a Kavezom će odjekivati Transpoze DJ set.

Važno je napomenuti kako su dva dana konferencije, kao i popratni programi u potpunosti besplatni za sve posjetitelje.

Predavače, teme i raspored konferencije po danima i dvoranama pogledajte na www.zmc.hr