Legende žive: Boris Babarović ex Crveni Koralji - 55 godina s prijateljima Datum objave: 11.04.2017.

Legende žive: Boris Babarović ex Crveni Koralji - 55 godina s prijateljima

10. svibnja 2017., srijeda u 20h, Velika Dvorana Lisinski!

Ono što su bili Mick Jagger i Keith Richards u THE ROLLING STONESima, a Cliff Richard i Hank Marvin u THE SHADOWSima, to su u CRVENIM KORALJIMA bili Boris Babarović i Miro Lukačić koji, nažalost, više nije među nama. Fantastične su to paralele koje Zagrepčane ispunjavaju ponosom. I zato, radujmo se ovom koncertu, jer ćemo opet čuti pomno odabrane pjesme iz njihovog bogatog opusa.

Crveni koralji su bili prvi R‘n’R band koji je u bivšoj državi prodavao ozbiljne naklade ploča. Kad su 1964.g. izdali ploču s pjesmom “Rekla si: volimo se”, odmah je postala hit i bila prodana u 100 tisuća primjeraka. Možete li zamisliti danas da je tada bilo gotovo toliko svih gramofona u cijeloj zemlji?

Ovaj koncert je priča u kojoj glavnu ulogu Boris Babarović igra s prijateljima već 55 godina. U velikoj ponudi koncerata, ovaj će biti jedinstven po našem domaćem, zagrebačkom štihu. Dođite i s Barbom pjevajte kao nekad: Zagreb, moj rodni grad, Zagreb, moj Zagreb i druge pjesme iz svoje mladosti.

SUDIONICI
Boris Babarović i exCrveni koralji, Filip Gjud & the band, Vedran Božić, Zdenka Kovačiček, Vlado Kalember, Srđan Jug i VIS BOHEMI, I. Hrvatski Broadway Ansambl, Irma Dragičević, Arsen Ereš TRIO te Mirna Berend i Oliver Mlakar, kao voditelji.