Najbolji hrvatski instrumentalisti u srcu Slavonije - ponedjeljak 3.4.2017. Datum objave: 02.04.2017.

Najbolji hrvatski instrumentalisti u srcu Slavonije - ponedjeljak 3.4.2017.

Koncert dobitnika Nagrade Status u Osijeku - 3.4.2017. 21:00h - klub Plan B

Najbolji hrvatski instrumentalisti, dobitnici Nagrade Status Hrvatske glazbene unije za vrhunsko umijeće i vještinu sviranja, predstavit će se osječkoj publici na koncertu koji će se održati u ponedjeljak 3. travnja, u klubu Plan B s početkom u 21h. Ljubitelji odlične glazbe tako će moći uživati u izvedbama raznih glazbenih stilova, od bluesa preko fusiona i jazza, narodne tamburaške glazbe pa do rocka, a kroz večer ispunjenu virtuoznom svirkom prisutne će voditi Tatjana Greganović.

Nakon uspješnih koncerata održanih 2015. i 2016. u Zagrebu i Splitu, revijalni koncert dobitnika Nagrade Status ovaj put će se održati u Osijeku. Na taj način će se prošlogodišnji dobitnici ove prestižne strukovne muzičarske nagrade predstaviti Osječanima, te im pružiti jedinstveni umjetnički doživljaj jer će na jednom mjestu nastupiti najistaknutiji i najkvalitetniji hrvatski glazbenici, dobitnici Nagrade Status Hrvatske glazbene unije.

Ulaz na koncert je slobodan!

Revijalnim koncertima dobitnika Nagrade Status Hrvatska glazbena unija želi publici predstaviti glazbenike koji su, zahvaljujući godinama mukotrpnog rada i odricanja, postali vrhunski instrumentalisti te ih je struka prepoznala i nagradila. Također, koncert je i svojevrsna najava 21. svečane dodjele ovogodišnje Nagrade Status 2017 koja će biti održana 24. travnja u Rijeci.

Nagradu Status dodjeljujemo od 1997. godine najboljim hrvatskim instrumentalistima u protekloj koncertnoj godini, i to u kategorijama pop, rock, narodna i etno glazba te jazz glazba.

Facebook event

Web stranica