Predstavljeni ovogodišnji članovi žirija Karlovačko RockOff festivala! Datum objave: 08.05.2017.

Predstavljeni ovogodišnji članovi žirija Karlovačko RockOff festivala!

Karlovačko RockOff festival smatra se jednim od najboljih glazbenih festivala koji svojim programom daje glazbenicima mogućnost da se prezentiraju na najbolji mogući način kao i dodatnu afirmaciju kroz koncerte, medije te radijski i televizijski eter.

U tijeku su pripreme za četvrtu sezonu već poznatog festivala koji potiče i promovira kvalitetne bendove u Hrvatskoj. Natječaj je započeo 17.ožujka i trajat će sve do 31. svibnja, a bendove koji će nastupiti na Karlovačko RockOff festivalu odabrat će sljedeći članovi žirija: direktor festivala Hrvoje Horvat, Damir Martinović Mrle, Lada Furlan Zaborac (Bambi molesters), Alen Marin (Kojoti) i Denis Mujadžić Denyken (producent).

Na Karlovačko RockOff festivalu mogu sudjelovati svi bendovi, bez obzira na broj objavljenih singlova ili albuma. Mogu se prijaviti predstavnici različitih stilova i žanrova: od rocka, popa, rapa, heavy metala i elektronike do kantautora, indie i etno zvukova. Na festivalu sudjeluje 16 bendova a sastoji se od 4 finalne večeri te superfinala.

Utemeljitelj Karlovačko Rockoff festivala je Hrvatsko društvo skladatelja, a od 2016. godine organizaciju festivala preuzima Unison, uz podršku Karlovačkog kao generalnog sponzora

Više o prijavama na priloženom linku
http://karlovacko-rockoff.com/index.php