Projekt ususret 20. rođendana Narodnog radija i velikog koncerta Petra Graše u Areni Zagreb po uzoru na Rockin'1000 - poziv zainteresiranim glazbenicima Datum objave: 01.10.2017.

Projekt ususret 20. rođendana Narodnog radija i velikog koncerta Petra Graše u Areni Zagreb po uzoru na Rockin'1000 - poziv zainteresiranim glazbenicima

Poštovani članovi Hgu,
Narodni radio poziva sve glazbenike da im se pridruže u jedinstvenom projektu u Hrvatskoj. Po uzoru na Rockin'1000 video, snimaju svoju, manju verziju istog.

Stoga im je potrebno minimalno 60 glazbenika (ukoliko ih bude i više, dapače) koji će na jednoj zagrebačkoj lokaciji u isto vrijeme odsvirati pjesmu Petra Graše, "Srce za vodiča", a sve ususret 20. rođendanu Narodnog i velikom koncertu Petra Graše u Areni Zagreb. Ideja je okupiti gitariste, basiste, bubnjare, klavijaturiste i gudače s vlastitim instrumentima.

Konkretno, potrebno im je:

- 3 bubnjara
- 15 gitarista
- 5 basista
- 15 klavijaturista
- 22 gudača (violine, kontrabas, čelo)

 

Sve će biti snimljeno dronom i nekoliko dodatnih kamera te će video biti postavljen na društvene mreže Narodnog radija. Konkretan datum snimanja još ne postoji, no okviran datum održavanja je krajem listopada u Zagrebu.

Narodni radio moli sve zainteresirane glazbenike da im se jave do srijede, 4.10.2017. godine
na mail adresu: dora.srdar@narodni.hr