2. OSJEČKA MOTO GITARIJADA 2017. poziv demo izvođačima - podsjetnik Datum objave: 01.06.2017.

2. OSJEČKA MOTO GITARIJADA 2017. poziv demo izvođačima - podsjetnik

Natječaj je otvoren do 2.6.2017.

Otvoren je natječaj 2. Osječku moto gitarijadu 2017. koja će se održati u sklopu Moto susreta u Osijeku na lijevoj obali Drave (katakombe) 22.-24.6.2017. Gitarijadu organizira MK Osijek uz podršku HGU Podružnice 4 Osijek - Slavonsko-baranjske.

Radi velikog interesa prošle godine (29 bendova), ove godine krećemo već u četvrtak, kako bi moglo učestvovati što više izvođača! Natječaj se odnosi na izvođače rock, blues, pop, reggae, indie, punk, metal, alter ili sličnog glazbenog izričaja, a dolaze s područja Republike Hrvatske.

Pravo predaje prijava imaju oni izvođači koji do 22.6.2017. nemaju službeno objavljeni nosač zvuka i/ili slike u prodaji
na teritoriju Republike Hrvatske.


Svi zainteresirani izvođači moraju dostaviti najmanje dva autorska glazbena uratka u mp3 formatu, tekstove za iste, biografiju sa fotografijom cijelog benda i kontakt (ime, prezime, adresa, telefon i e-mail zastupnika banda) na e-mail adresu: hgu.osijek@hgu.hr s naznakom: ZA NATJEČAJ!
 

Natječaj je otvoren do 2.6.2017.
 

Nakon pristiglih prijava, razmotrit će se mogućnost da izvođači koji dolaze iz udaljenijih mjesta i gradova, sviraju drugi dan (petak) kako ne bi morali dolaziti i u četvrtak. Onima kojima to nije bitno - molimo da napomenu u svojoj prijavi. Kao i prošle godine, nastupi će biti u četvrtak i petak, a proglašenje pobjednika u subotu! Od oba pobjednika se očekuje nastup u subotu na glavnoj večeri 16. moto susreta, uz ostale gostujuće izvođače MK Osijek.

Nagrade koje će biti dodijeljene:
- prva nagrada stručnog žirija
- prva nagrada publike

Svima želimo mnogo uspjeha i neka najbolji pobijedi! Pozdrav svima!

Uprava MK Osijek

HGU Podružnica 4 Osijek - Slavonsko-baranjska