3. Osječka moto gitarijada 2018. - otvoren natječaj! Datum objave: 14.05.2018.

3. Osječka moto gitarijada 2018. - otvoren natječaj!

Poziv je upućen demo izvođačima, a natječaj je otvoren do 18.6.2018.

Otvoren je natječaj za 3. Osječku moto gitarijadu 2018. koji je namijenjen demo izvođačima. Moto gitarijada će biti održana u sklopu Moto susreta u Osijeku na lijevoj obali Drave (katakombe) 28.-30.6.2018.

Gitarijadu organizira MK Osijek uz podršku HGU Podružnice 4 Osijek - Slavonsko-baranjske. Natječaj se odnosi na izvođače koji sviraju rock, blues, pop, reggae, indie, punk, metal, alter ili sličan glazbeni izričaj, a dolaze sa područja Republike Hrvatske.

Pravo na predaju prijava imaju oni izvođači koji do 18.6.2018. godine nemaju službeno objavljeni nosač zvuka i/ili slike u prodaji na teritoriju Republike Hrvatske.

Svi zainteresirani izvođači moraju dostaviti najmanje dva autorska glazbena uratka u .mp3 formatu, tekstove za iste, biografiju sa slikom cijelog benda i kontakt podatke
(ime, prezime, adresu, telefon i e-mail zastupnika banda)
na e-mail: hgu.osijek@hgu.hr sa naznakom: Za natječaj!

Natječaj je otvoren do 18.6.2018. za natjecanje:
- prva nagrada stručnog žirija
- prva nagrada publike

Nakon pristiglih prijava, razmotrit će se mogućnost da izvođači koji dolaze iz udaljenijih mjesta i gradova, sviraju drugi dan (petak) kako ne bi morali dolaziti i u četvrtak. Onima kojima to nije bitno - molimo da to napomenu u svojoj prijavi. Kao i prošle godine, nastupi će biti u četvrtak i petak, a proglašenje pobjednika u subotu! Od oba pobjednika se očekuje nastup u subotu na glavnoj večeri 17. moto susreta, uz ostale gostujuće izvođače MK Osijek.

Nagrade osigurane!