Besplatan MPA event u Cinestaru s Jack Joseph Puigom Datum objave: 27.10.2023.

Besplatan MPA event u Cinestaru s Jack Joseph Puigom

Pozivamo sve članice i članove HGU-a da nam se pridruže na ovom zanimljivom događaju!

Od 03.11. do 05.11.2023 Na MPA Akademiju dolazi višestruko nagrađivani audio inženjer i glazbeni producent Jack Joseph Puig (JJP) koji će održati trodnevni mixing masterclass za prijavljene polaznike.

U sklopu trodnevnog audio inženjering masterclassa kojeg JJP održava na MPA Akademiji (https://mpa.com.hr/jack-joseph-puig-masterclass/), MPA Akademija u suradnji s Visokim učilištem Algebra organizira i besplatan event 05.11.2023. za sve zainteresirane u Branimir centru (Cinestar dvorana broj 9) s početkom u 19:30 sati. JJP će govoriti o trendovima i vlastitim iskustvima iz područja audio inženjeringa i glazbene produkcije uz Q&A na kraju samog izlaganja.

S obzirom da je broj mjesta ograničen molimo sve zainteresirane da preuzmu svoje karte u sustavu entrio unosom promo koda mpa170 na linku: https://www.entrio.hr/event/jack-joseph-puig-jjp-seminar-15761

Važno!! Prilikom otvaranje linka na stranici će biti naznačeno da nema dostupnih ulaznica. Važno je unijeti promo kod da bi se ta opcija otključala.

Jack Joseph Puig je američki audio inženjer, A&R izvršni direktor i glazbeni producent. Radio je s U2, The Rolling Stones, Robbie Williams, Lady Gaga, Tonic, Hole, Jellyfish, The Black Crowes, John Mayer, Weezer, Fiona Apple, Roger Hodgson, Taxiride, Green Day, Counting Crows, No Doubt, Klaxons, Rancid, Panic! at the Disco, Stone Temple Pilots, i mnogim drugim izvođačima. Puig dijeli nagrade Grammy sa The Goo Goo Dolls, Sheryl Crow, Vanessa Carlton, John Mayer, Fergie (The Black Eyed Peas), U2, No Doubt, itd...

Godine 2006. Jack Joseph Puig postao je izvršni potpredsjednik u Interscope-Geffen-A&M Records. Potpisao je Klaxons i Charlotte Sometimes. Kao A&R radi sa Shirley Manson, Ashlee Simpson, Klaxons, Charlotte Sometimes, Counting Crows, Puddle of Mudd i The Like.