Biograd Street Music Festival 2019. Datum objave: 19.03.2019.

Biograd Street Music Festival 2019.

Ovog ljeta započinje treće izdanje Biograd Street Music Festivala, internacionalnog festivala uličnih svirača i zabavljača. Festival će trajati tijekom cijelog srca turističke sezone, dva udarna ljetna mjeseca, od 8.srpnja do 8. rujna.

Sama ideja potječe od dogradonačelnika Marijana Stopfera i predstavnika Hrvatske glazbene unije, glazbenika Borisa Hrepića-Hrepe s ciljem da se osvijesti važnost uloge uličnih svirača i zabavljača u urbanoj turističkoj ponudi. Prošlog ljeta na festivalu je nastupilo 40-tak izvođača iz Hrvatske, regije i čitavog svijeta ( Portugal, Brazil, Japan, Španjolska, Bosna i Hercegovina, Argentina...).

Biograd na moru uličnim sviračima i zabavljačima pruža smještaj, ručak te mjesto za nastup kojih ima više duž popularne biogradske šetnice, sa strujnim priključkom. Dobar glas o gradu domaćinu uličnih sviračima i zabavljačima pronio se cijelim svijetom, i već je do sada za nastupajući festival stiglo petnaestak prijava iz čitavog svijeta.

Ako želite postati i vi dio Biograd Street Music Festivala i okušati se u direktom kontaktu s publikom svirajući nekoliko dana po slobodnom odabiru na nekom od sviračkih punktova prijavite se u inbox Biograd Street Music Festival Facebook stranice.

Propozicije Biograd Street Music Festival.pdf