"Blues for Neven" Datum objave: 13.10.2019.

"Blues for Neven"

22.10.2019. pridružite nam se u zagrebačkom klubu Hard Place, gdje se, od 20h, održava koncert u sjećanje na prerano preminulog glazbenika Nevena Mijača.

Koncert sjećanja na Nevena Mijača - povodom tri godine od kako nije sa nama, svima dragi i neponovljivi Neven i njegove harmonike.

Kako je blues glazba obilježila veći dio njegova života, ova večer bit će u znaku te muzike i repertoara pjesama koje je on volio.

Upravo zbog toga veliki broj prijatelja muzičara prodefilirat će na pozornici uz pratnju njegovih matičnih sastava sa kojima je svirao, a to su Telefon, Kulušić Blues Band, Telefon Blues Band i Rock Masters.

Prigoda je to da čujemo muzičare sa kojima je počeo i nastavio svirati jos od 1982. a oni su: Tomas Krkač, Robert Krkač, Srđan Jug, Krešo Randić, Vedran Božić, Branko Bogunović-Pif, S. Pintaric-Pišta, Adonis Dokuzović i Danko Krznarić.

Također, nastupit će i Zdenka Kovačiček, Ervin Baučić, Valerija Nikolovska, Tomislav Goluban,
Viktor Lipić, Gojko Tomljanović i grupa Ben Dover.

Koncert ima humanitarni aspekt te će se u svrhu pomoći muzičarima sa zdravstvenim potrebama umjesto ulaznica prikupljati dobrovoljne priloge koji ce biti uplaćeni na račun Fonda solidarnosti HGU-a.

Facebook event