Fotogalerija s proslave Svjetskog dana glazbe 2020. - Knin Datum objave: 23.06.2020.

Fotogalerija s proslave Svjetskog dana glazbe 2020. - Knin

Ove godine nekoliko glazbenika iz Knina u suradnji sa KUD Kralj Zvonimir i podružnicom HGU-a iz Šibenika, organiziralo je obilježavanje Svjetskog dana glazbe u Kninu, u nedjelju od 17.00 do 20.00 sati sa prijenosom uživo putem interneta na Trgu Ante Starčevića kojom prilikom su nastupili: „G&A Guitar Duo“ iz Knina, „Afterfire“ iz Splita i „La Strada“ iz Knina.

Na obilježavanju Dana svjetske glazbe nije se okupilo puno ljudi ali je organizirano snimanje i internet stream uživo tako da se moglo pratiti putem interneta.

Kako je to bilo u Kninu možete vidjeti na fotografijama i na video snimci.

Ovim putem zahvaljujemo svima na pomoći u realizaciji ovog događaja!


Više o bendovima koji su nastupili:

„G&A Guitar Duo“ Knin
G & A Guitar Duo čine Goran Keranović i Andrej Sučić. Djeluju već dvije godine u ovom sastavu. Izvode stranu i domaću kvalitetnu glazbu, sa naglaskom na pjesme starijeg datuma.
Sva glazba koju izvode nastoje harmonički i ritmički prilagoditi izvedbi sa dvije gitare, a kako implementiraju različite tehnike sviranja, žele publici pružiti nezaboravan doživljaj izvedbe na dvije gitare.

„Afterfire“ iz Splita
Afterfire band postoji od 2014 godine. Njihova glazba je naslijedje ‘60-‘70 tih. Uglavnom sviraju R’n’B. Izvodjaci koje obradjuju su Creedence,Rolling Stones,Fletwood Mac, Beatles, Clapton... Članovi benda su: Živan Matov-gitara i vokal, Zdenko Maleć-gitara i prateći vokal, Zvonimir Šulentić-bas gitara, i Ivo Vlastelica-bubnjevi

„La Strada“ Knin
La Strada band je tročlani sastav koji dolazi iz Knina a djeluje od 2019.godine. Izvodi domaći i strani pop-rock. Članove banda čine: Ana Škovrlj (vokal), Marija Kaić Zvijerac (klavijature i back-vokal) i Saša Martić (gitara i back-vokal).