HGU Sessions 35 Datum objave: 21.01.2021.

HGU Sessions 35

Pogledajte drugu epizodu HGU Sessions sa slavnim hrvatskim gitaristom Mirom Lesićem!

U novoj epizodi zanimljivog serijala HGU Session, Miro Lesić kaže: "Još malo o Stratu, a onda 335?" Na što je točno mislio?

Hrvatska glazbena unija snimila je niz edukativnih videa s ciljem popularizacije glazbe ali i vrhunskih glazbenika, istaknutih članova udruge. U epizodama koje možete pratiti putem službenog YouTube kanala HGU-a, predstavit će se mnogi sjajni instrumentalisti, dobitnici Nagrade Status, koji će nam otkriti dio svojih glazbenih tajni. Vjerujemo da će HGU Sessions pomoći mladim, ali i iskusnim glazbenicima da saznaju neke dodatne sviračke trikove.

U nastavku pogledajte 2. epizodu Miroslava Lesića.


Miroslav Lesić Lesique - glazbenik, kompozitor i producent iz Zagreba, dobitnik glazbenih nagrada Porin i Status. Studijski glazbenik s preko 25 godina profesionalnog iskustva, radi ili je radio s velikom većinom hrvatskih eminentnih glazbenih izvođača. Stalni je član banda Nikše Bratoša i velikih produkcija HRT-a, sastava Mužek&Trio, te instrumentalnog projekta "9OF3" koji čine trojica gitarista: Ivan Pešut, Bruno Kovačić i Miroslav Lesić.

Mužek & Trio - Fragile
https://www.youtube.com/watch?v=3OaG6sLp-3s&list=RD3OaG6sLp-3s

9OF3 - Lenny Bonham
https://www.youtube.com/watch?v=lwFZamDDh6o

9OF3 - Malena
https://www.youtube.com/watch?v=I5keMLjjt6c


Pogledajte i skraćenu live stream snimku sessiona koji je Miroslav Lesić održao u prosincu 2020. godine, sa svojim prijateljima i kolegama gitaristima iz grupe 90f3, Brunom Kovačičem i Ivanom Pešutom: https://youtu.be/0i8yv8g4TN4

Službena stranica Mire Lesića (link)