HGU stream sessions: 5.5.2022. - Aklea Neon & Sound Doulas Datum objave: 03.05.2022.

HGU stream sessions: 5.5.2022. - Aklea Neon & Sound Doulas

5.5.2022. HGU stream sessions donose vam glazbu Aklee Neon & Sound Doulas, u 19 sati.

U suradnji s Ministarstvom kulture i medija i HUZIP-om, nastavljamo s live stream koncertima, koji se emitiraju na YouTube kanalu HGU, i dijele preko Facebooka i drugih društvenih mreža.

Naš slijedeći gost je Aklea Neon & Sound Doulas. Osječku glazbenicu do sada smo imali priliku upoznati kroz njene izvanredne samostalne nastupe, a sada će joj se na pozornici pridružiti i vlastiti all-girlband, čije članice su Ana Kelemen na bubnjevima, Helena Hena Ernoić na bas gitari, i Ivna Ji na semplerima i ritam mašini.

Facebook event - klikni na link

YouTube live stream - klikni na link

"Od svojih početaka sam bila one-girl band, a ove godine to mijenjam. Zato su tu moje Sound Doulas koje su mi pošteno podebljale zvuk" - otkriva Aklea Neon. Album "Dođi na joji" debitantsko je studijsko izdanje Aklee Neon, na kojem predstavlja ukupno 11 žanrovski šarolikih pjesama, okupljenih u jezgrovitu cjelinu zaraznog electro-afro zvuka i melodičnog vokala. Kao aktualni singl s albuma predstavljena je pjesma "Na dah", sa zadivljujućim pratećim videospotom snimljenim u podzemnom Hramu ljudske vrste u Damanhuru, u sjevernoj Italiji.

Album "Dođi na joji" možete slušati na svim glazbenim streaming platformama: https://distrokid.com/hyperfollow/akleaneon/doi-na-joji

Facebook:
https://www.facebook.com/AkleaNeon

Instagram:
https://www.instagram.com/aklea_neon

Bandcamp:
https://akleaneon.bandcamp.com

Youtube:
https://www.youtube.com/c/AkleaNeon


HGU Stream Sessions 2022 - produkcijski tim:
Audio produkcija: Nenad Zubak i Dino Hadžihasanović
Video produkcija: Goran Berović
Design vizuala: Vedran Baotić/Sunset Strip Studio
Izvršni producent: Zvonimir Bučević - Buč/HGU Podružnica 1 Zagreb