Ponovni poziv članovima HGU-a za ispunjavanje ankete! Datum objave: 20.03.2020.

Ponovni poziv članovima HGU-a za ispunjavanje ankete!

Pozivamo vas da pročitate tekst u nastavku i da obavezno ispunite anketu HGU-a!

Dragi članovi HGU-a!

Sada kada su zabranjena masovna okupljanja ljudi, u većini slučajeva za glazbene izvodjače to znači ili otkazivanje ili obustavu djelatnosti.

Znamo da su mnogi naši članovi zabrinuti zbog gubitka očekivanih prihoda i nastojat ćemo pronaći savjete ili rješenja što prije moguće.

Nisu zabrinuti samo glazbenici. Slobodni umjetnici u svim sektorima suočavaju se s gubitkom plaće i gubitkom posla kao rezultat COVID-19. 

Prije svega pozivamo vas da pratite aktivnosti i priopćenja Nacionalnog stožera civilne zaštite i pridržavate se svih danih smjernica.

Bitno je da se zdravstvena situacija čim prije normalizira i da to otvori mogućnost ponovnog glazbenog djelovanja.

Također ćemo u narednim danima biti otvoreni za kontakte s članovima koji su izravno pogođeni kako bismo ih detaljnije savjetovali.

Da biste nam pomogli da sagledamo potrebe glazbenika za vrijeme epidemije COVID-19, učinite to ispunjavanjem naše kratke ankete.

LINK ZA ANKETU!


U narednom periodu će nam biti korisne sve informacije o tome kako je epidemija utjecala na vas, vaš posao i kolike su očekivane financijske posljedice, a moguće poslati i dodatne upite.

Molimo Vas da redovno pratite naš web gdje objavljujemo sve relevantne informacije do kojih uspijemo doći, a odnose se na vašu djelatnost u ovim okolnostima.

S poštovanjem i unaprijed hvala na utrošenom vremenu za ispunjavanje ankete,

vaš HGU.