Približava se krajnji rok za prijavu na akciju "Jer svirati se mora 2" Datum objave: 07.12.2021.

Približava se krajnji rok za prijavu na akciju "Jer svirati se mora 2"

Poštovani,
Želimo Vas podsjetiti da 15. prosinca ističe rok za prijavu u akciji „JER SVIRATI SE MORA 2“. U suradnji s Ministarstvom kulture i medija je odobreno 7 milijuna kuna da se kroz tu akciju pomogne organizaciji koncertnih aktivnosti s ciljem ublažavanja posljedica protupandemijskih mjera.

Budući da se najveći pritisak prijava očekuje pred sam istek roka, ovime Vas pozivamo da što ranije podnesete materijale, kako bi izbjegli eventualno preopterećenje sustava.

Prijave se podnose isključivo putem online obrasca koji se nalazi na slijedećoj adresi: https://form.jotform.com/HGUZagreb/prijavnica-natjecaj-JSSM2

Akcija se odnosi na koncerte koji bi se trebali organizirati zaključno s 30. lipnjem 2022 godine. Sredstva su, sukladno za to predviđenim uvjetima, namijenjena isključivo za pokrivanje troškova produkcije. Na taj način, umjetnici i organizatori koncerata mogu učiniti cijenu ulaznica pristupačnijom, budući da će veliki dio troškova produkcije biti pokriven ovom potporom. Time se omogućava da glazbenici najveći dio sredstava koje uprihode prodajom ulaznica, zadrže kao naknadu za svoj rad.

Kompletan tekst poziva na akciju možete pronaći na slijedećem linku:
https://www.hgu.hr/.repository/.files/2q9/hca1c68642cdcb44.pdf