Produžite ljeto uz MS Energy - popusti za članove HGU-a Datum objave: 28.09.2022.

Produžite ljeto uz MS Energy - popusti za članove HGU-a

Drage kolegice i kolege,

Kako biste što bolje iskoristili najavljeni nastavak dugog toplog ljeta, u suradnji s eKupi za vas smo pripremili posebnu ponudu električnih bicikala i romobila hrvatskog brenda MS Energy.

Samo kroz ovu ponudu možete nabaviti MS Energy eBicikle i eRomobile s popustom od -22% u odnosu na redovne cijene, odnosno uz uštede i do 3.600 kuna po modelu. Kupnju odabranog modela eBicikla ili eRomobila moći ćete napraviti kroz eKupi web dućan putem jedinstvenog koda za popust, i uz dodatne pogodnosti koje daje eKupi kao što je kartično plaćanje na rate i besplatna dostava na adresu.

U akciju su uključeni svi modeli MS Energy električnih bicikala i romobila, od ženskih i muških gradskih, preko trekking do off-road i mountain modela.

Ponuđene modele možete pogledati u .pdf datoteci i dodatnim klikom na pojedini model bicikla i/ili romobila saznati opširnije informacije.


VAŽNA NAPOMENA:
Ukoliko se odlučite na kupnju određenog bicikla i/ili romobila - molimo da pošaljete mail poruku naslov/subject: eKupi MS Energy na hgu@hgu.hr kako bismo vam dostavili kod za popust.