Revijalni koncert dobitnika Nagrade Status 2017. Datum objave: 07.02.2018.

Revijalni koncert dobitnika Nagrade Status 2017.

Utorak, 13. veljače 2018., u Shipyard pubu u Puli!

U organizaciji Hrvatske glazbene unije, u utorak 13. veljače 2018., u Shipyard pubu u Puli, održat će se koncertno predstavljanje prošlogodišnjih dobitnika Nagrade Status. 

Od 21 sat moći ćete poslušati ponajbolje instrumentaliste koji su se svojim radom, vještinama, talentom i vrhunskom glazbenom izvedbom posebno istaknuli u diskografskoj i koncertnoj 2016. godini. Njima će se pridružiti glazbenici iz Pule i Istre, također dobitnici Statusa iz prijašnjih godina, kao i istaknuti talentirani mlađi glazbenici, koji se tek trebaju dokazati publici i iskusnijim kolegama.

Ljubitelji ne samo instrumentalnog zvuka već i ponekih vokalnih izvedbi, moći će uživati u više od dva sata glazbenih izvedbi raznih žanrova, krenuvši od funk jazza, jazz fusiona, preko etno-worlda, do blues-rocka i srodnih glazbenih stilova. U predivnom ambijentu Shipyard puba, koji je konceptualno zamišljen kao tematski pub te mjesto druženja ljudi jednakih senzibiliteta, savršeno će se sljubiti ovaj zanimljiv spoj glazbenika i njihovih žanrova kroz ugodnu atmosferu, profinjenost, i dobar sluh publike kojoj je i namijenjen.

Da glazbena večer bude jedinstvena i pamtljiva, uz svoje zanimljive dosjetke sve prati i vodi Dražen Turina Šajeta. Ulaz je slobodan.

Nagradu Status dodjeljuje Hrvatska glazbena unija već 22. godinu za redom, za iznimne glazbene izvedbe i postignuća u pop/rock, narodnoj, etno i jazz glazbi, a o dobitnicima –temeljem pristiglih prijava kolega, odlučuju članovi stručnih komisija koje čine poznati i priznati hrvatski glazbenici i producenti, a takvo priznanje struke posebna je čast svakom dobitniku.

Dodjela ovogodišnjeg Statusa 2018 održat će se 28. veljače 2018. u klubu Johann Franck u Zagrebu, srijeda u 19:30h.

Nastupaju:

OOGROOVAJ
SHUGO'S FOOSY
LUKA ŽUŽIĆ QUARTET
VERVET
ZORAN ČALIĆ
I VERVET
FRANKO KRAJCAR & INDIVIA

ZORAN MAJSTOROVIĆ LOOSE TRIO

VOODOO RAMBLE

AFTERSHOCK – RAŠIć & BUHIn

Facebook event
Web kluba The Shipyard

Nagrada Status 2017.