SHIP - gig na šibenskoj Tvrđavi, u Azimutu ili Tunelu? Ispred par tisuća ljudi? Još se stigneš prijaviti! Datum objave: 19.02.2024.

SHIP - gig na šibenskoj Tvrđavi, u Azimutu ili Tunelu? Ispred par tisuća ljudi? Još se stigneš prijaviti!

Kad je u pitanju domaćin prvog, a sad i drugog SHIP festivala, grad Šibenik, set the scene nije nužan, ali ipak ćemo ga složit.

Polovica devetog mjeseca, miris mora i krema za sunčanje, a kroz Šibenik vajba par tisuća zaljubljenika u top trake. Tvoja prilika da čuju i - tebe. Stage varijante: tvrđava sv. Mihovila, klub Azimut, Kuća umjetnosti Arsen ili Tunel.

Prijave za bendove su u tijeku, još malo pa nestalo!

Domaći i strani izvođači koji žele zasvirati pred predstavnicima europske, ali i svjetske scene, stignu se prijaviti još kratko. Prošle je godine publika SHIP-a brojala preko 3.000 ljudi, od kojih je bilo više od 300 glazbenih profesionalaca i više od 40 bendova. Tko će biti među onima koji će ove godine imati priliku zasvirati na najjačim pozornicama festivalske scene od 12. do 15. rujna, saznat će se u travnju nakon detaljne obrade svih prijavljenih. Prijave su otvorene još malo manje od mjesec dana, točnije - do 11. ožujka 2024.

PRIJAVITE SE (KLIK NA LINK)


Oni koji nemaju glazbeni talent da zasviraju pred par tisuća ljudi, a ne žele propustiti drugo izdanje SHIP festivala (jer se o prvom još priča, a headliner ovogodišnjeg je !!! (CHK CHK CHK)), imaju na izbor nekoliko varijanti early bird ulaznica:

Festival Early Bird - 29 €

Opening Concert Early Bird - 29 €

Festival + Opening Concert Early Bird - 34 €

Pro pass Early Bird - 59 €

KUPITE EARLY BIRD ULAZNICE (KLIK NA LINK)


Jedna od garancija brutalnog SHIP festivala ove godine, osim činjenice da ćeš imati priliku preslušat 40-tak domaćih i svjetskih imena je i ovogodišnji headliner - !!! (CHK CHK CHK)!

Disco punk genijalci stat će na stage Tvrđave sv. Mihovila 12. rujna ove godine. Poznati po prvoklasnim nastupima koji pršte od energije, česti su i poželjni gosti poznatih svjetskih festivala, a sad će na mapu svojih nezaboravnih nastupa upisati i SHIP 2024.

POGLEDAJTE VIDEO S PROŠLOGODIŠNJEG SHIP FESTIVALA (KLIK NA LINK)


Sve informacije o SHIP festivalu 2024. pronađite na:
WEB
// IG // FB

Festival SHIP organizira Ured za izvoz glazbe Hrvatska (HUZIP, HGU, HUIG, HUOKU) u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Tvrđava kulture Šibenik, a festival su podržali Ministarstvo kulture i medija RH, HDS ZAMP, Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika i Turistička zajednica Šibensko kninske županije.