Tko će sve nastupiti na jubilarnoj 25. dodjeli Porina? Datum objave: 12.03.2018.

Tko će sve nastupiti na jubilarnoj 25. dodjeli Porina?

Na raskošnoj pozornici u splitskoj Spaladium Areni, gdje se dodjela najprestižnije glazbene nagrade održava treći put, očekuje se pravi glazbeno-scenski spektakl.

Nastup uživo potvrdila su mnoga imena glazbene scene, a nastupit će: Boris Štok, Chui, Detour, Fluentes, Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije, Josipa Lisac, klape (Šufit, Sinj, Bunari…), Massimo, Mayales, Mia Dimšić, Mile Kekin, izvođači iz mjuzikla Naša bila štorija (Goran Karan, Giuliano…), Natali Dizdar, Nina Badrić, Papandopulo kvartet, Parni Valjak, Pavao Mašić, Psihomodo Pop, Tamburaški sastav Dike, Tamburaški sastav Šokci, Tony Cetinski i Željko Bebek.
Pojedine će se glazbene zvijezde udružiti u duete, a očekuju nas i poneka iznenađenja s obzirom da se ove godine obilježava jubilarna 25. obljetnica održavanja dodjele najprestižnije hrvatske glazbene nagrade, koja će se održati u petak 23. ožujka u Splitu.

I ovogodišnju svečanu dodjelu Porina vodit će televizijski voditelji Iva Šulentić i Ivan Vukušić koji uskoro započinju s pripremama za finalnu svečanost.

Izravan prijenos dodjele Porina emitirat će se na Prvome programu Hrvatske televizije i u programu Hrvatskoga radija. Svi oni koji žele uživo pogledati nastupe svojih omiljenih zvijezda i biti dio ovog spektakla, svoju ulaznicu po cijeni od 50 kuna mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa kao i na web stranici Adriaticket.
Sve ostale informacije i novosti o Porinu možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: www.porin.org
Facebook: facebook.com/PorinHR
Twitter: twitter.com/porinhr
Instagram: instagram.com/porinhr
YouTube:youtube.com/user/porinhr/videos