ZADNJI POZIV: Svjetski dan glazbe 2017. - prijava za nastup! Datum objave: 23.05.2017.

ZADNJI POZIV: Svjetski dan glazbe 2017. - prijava za nastup!

Hrvatska glazbena unija poziva sve svoje članove da se prijave za nastup na ovogodišnjem Svjetskom danu glazbe, koji će se održati u srijedu, 21.6.2017.

Prošlogodišnja manifestacija proslave glazbe koja je prošla u fantastičnom raspoloženju, izvrsnim svirkama i uz velik odaziv građana, postavila je visoke ciljeve i očekivanja za 2017. godinu. Ove godine očekujemo nastup 300-400 izvođača u gradovima gdje HGU ima svoje podružnice.

S obzirom da se radi o zahtjevnoj organizaciji, najljubaznije vas molimo da Vaše prijave pošaljete što prije, a najkasnije do 31.5.2017. godine na mail svjetskidanglazbe@hgu.hr, kako bi vam na vrijeme mogli rezervirati i javiti termin nastupa i lokaciju.

Iako se nastupi održavaju na velikom broju lokacija, broj izvođača je ograničen, pa savjetujemo da svoje termine rezervirate odmah kako ne bi propustili ovogodišnji nastup. Prijaviti se mogu i izvođači koji su nastupali prijašnjih godina.

Nastupi traju do 30 min. Napominjemo da će većina lokacija biti prilagođena akustičnim nastupima.

U video prilozima pogledajte dio atmosfere sa prošlogodišnjeg Svjetskog dana glazbe iz Nove Gradiške, Osijeka, Pule, Splita i Zagreba.